Introduction

About Me

Ο Δημήτρης Τσανακτσίδης αποφοίτησε το 2002 από την Οδοντιατρική Σχόλη του Πανεπιστημίου του Βελιγραδίου.

Κατόπιν, συμμετείχε στο Masterclass Αισθητικής Οδοντιατρικής του Ucl Eastman Dental Institution, στο πρώτο Bio-emulation colloquium καθώς επίσης και σε αρκετά private seminars αισθητικής οδοντιατρικής στην Ιταλία.

Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη από το 2006, με έμφαση στην αισθητική και επανορθωτική οδοντιατρική. Το 2013 εισάγει στο οδοντιατρείο του το οδοντιατρικό μικροσκόπιο, με το οποίο ασκεί καθημερινά μικροσκοπική οδοντιατρική.

Παρακολουθεί πλήθος συνεδρίων και πρακτικών σεμιναρίων, σχετικών με Αισθητική Επανορθωτική Οδοντιατρική. Από το 2000 είναι εγγεγραμμένος σε επιστημονικά forums και συνδρομητικές ιστοσελίδες συνεχιζόμενης εκπαίδευσης κι έχει παρακολουθήσει περισσότερα από 190 πιστοποιημένα διαδικτυακά σεμινάρια που αφορούν κυρίως την αισθητική κι επανορθωτική οδοντιατρική.

Ασχολείται με την εκπαίδευση των οδοντιάτρων δίνοντας ομιλίες, πρακτικά σεμινάρια και διαδικτυακές ζωντανές επιδείξεις κλινικών περιστατικών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Επίσης, από το 2014 έχει αναλάβει την οργάνωση των διαδικτυακών σεμιναρίων (webinars) του Study Club Ενδομυλικής Αποκατάστασης και από το 2016 την διαχείριση του Dental Tips Tricks & Tutorials . Tο 2017 υπήρξε ιδρυτικό μέλος και αντιπρόεδρος της Ακαδημίας Κλινικής Οδοντιατρικής. Από το 2019 αποτελεί ενεργό μέλος της παγκόσμιας οδοντιατρικής ομάδας Bio-Emulation.

Το ενδιαφέρον του για την επιχειρηματικότητα τον οδήγησε στην παρακολούθηση του Τhe αriston project ROIEDU Business της εταιρείας HyphenSA. Από το 2020 αποτελεί Medical Ambassador στην εταιρεία HyphenSA .

Testimonial

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

"Ευγένεια, καθαριότητα, προσοχή στη λεπτομέρεια, εξαιρετικά αποτελέσματα! Χαίρομαι που γνώρισα σωστούς ανθρώπους με πάθος για τη δουλειά τους!"

"Απλά το καλύτερο οδοντίατρειο! ! Keep up the good job !!"

"Άψογο !!! το πιο ενημερωμένο ιατρείο στην Θεσσαλονίκη !!"

ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. Ιατρός
ΑΛΕΞΙΑ Τ. Αεροσυνοδός
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Φ. Ιδιωτικός Υπάλληλος

Contact

Contact

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Μητροπόλεως 51
Θεσσαλονίκη, τκ.54623
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2310 238-404
ΗΛ.ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ
ask@thedentist.gr

SEND ME A MESSAGE

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το οδοντιατρείο συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

  • Please use a REAL email address so that we can get back to you.